Giveaway Pertama SitiSab






Sila Klik HERE Jika Mahu Join :)



SYARAT PERTAMA!!!

1. FOLLOW SitiSab's Blog tau!
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke SitiSab's Blog 
(Link kan ke entri "Giveaway Pertama SitiSab")

3. Sila letak TITLE entri dengan "Giveaway Pertama SitiSab" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "Giveaway Pertama SitiSab" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

- Haa.. senang je kan syarat2 yang pertama ni -

SYARAT KEDUA!!!

Anda TIADA BLOG tapi nak jugak join "Giveaway Pertama SitiSab"?

JANGAN RISAU! :)

Sila baca syarat2 untuk warga Facebook pulak ya ^_^

1. Klik like pada Fanpage SitiSab

2. Dekat wall fanpage tu sila POST/UPLOAD picture di atas 
dan copy link di bawah ni







3 comments:

  1. Dear, banner awak tk copy dan letak dalam entri.. Please penuhi syarat ya.. Nanti dah update, sila tinggalkan komen pada entri giveaway saya tu ya. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  2. good luck.. menariknya kalau dapat join..

    ReplyDelete