Giveaway Pertama SitiSab






Sila Klik HERE Jika Mahu Join :)



SYARAT PERTAMA!!!

1. FOLLOW SitiSab's Blog tau!
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke SitiSab's Blog 
(Link kan ke entri "Giveaway Pertama SitiSab")

3. Sila letak TITLE entri dengan "Giveaway Pertama SitiSab" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "Giveaway Pertama SitiSab" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

- Haa.. senang je kan syarat2 yang pertama ni -

SYARAT KEDUA!!!

Anda TIADA BLOG tapi nak jugak join "Giveaway Pertama SitiSab"?

JANGAN RISAU! :)

Sila baca syarat2 untuk warga Facebook pulak ya ^_^

1. Klik like pada Fanpage SitiSab

2. Dekat wall fanpage tu sila POST/UPLOAD picture di atas 
dan copy link di bawah ni







G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover







Syarat:
1. Follow blog Tea&Coffee's Lover 
*macam biasa buat entry sal G.A ni dan tinggalkan url post anda di ruangan komen
2. Follow Instagram official_wilmashana 
*kelebihan bagi mereka yg punya ig bolehlah post poster ni kat ig n letak caption paling terbaik then n tag saya #DaisyGA
3. Pastikan klik sini, sini, sinisini, dan sini *dana kos penghantaran

Done. Good Luck Guys >.< hugs
Assalamualaikum














Its October Giveaway By Naomie





There are simple rules for this Giveaway, because I know that it is so annoying if there are too many rules to follow. Right?

The Rules :

Complete!

So the Prizes for this GiveAway are:
1. 2xRM5.00 topup
2. Two novels with theautograph of the outhers
3. Three pieces Tudung BAwal Adijuma
4. Two pieces of bracelet

The total winners that I will pick are 9 winners. And DON’T FORGET TO COMMENT ON BELOW, AND LEAVE YOUR LINK AFTER MAKING AN ENTRY. !
Duration: 1st October 2014 untill 10th October 2014.




 I LOVE OCTOBER BECAUSE OCTOBER IS A PEACEFUL MONTH :)